Parents Minna and Rich

Minna and Rich

Hi au pairs/nannies, our family:

1st Parent: Minna(female)
2nd Parent: Rich(male)
Location: California, United States
Membership No: 357463


1st Parent's Nationality: Finnish
2nd Parent's Nationality: American
Family's Main Language: English
Number Of Children: 3
Parents Age Group: 40's
Religion: Non-religious
Smokers: No
Our interests include: Uiminen, patikoiti, pyoraily ja aktiivinen elamantyyli
Location type: City
Full time/part time: Full Time
Live in or out: Live In
Requires care for children under two: Yes
Requires care for special needs: No
Requires care for elderly: No
Requires care for pets: No
Housework: Average

We would like a nanny / au pair who:

Has references: No
Has the following education: Elementary
Has childcare experience: 0-6 Months
Is the following nationality: Finnish
Can speak: English, Finnish
Is the following gender: female
Is between ages: 18 - 27 years
Is part of an au pair couple: No
Can swim: Yes
Is willing to drive: Yes
Has first aid training: No
Smokes: No

Required From: 15 Oct, 2016 Required To: 14 Oct, 2017

Minna and Rich
Minna and Rich

Introduction of the family offering the au pair / nanny job:

SAFETY WARNING: if you see any contact details below, DO NOT CONTACT THIS FAMILY but report it to us! It might be a scammer who will ask you for money.


Perheeseemme kuuluu minun (olen suomalainen nainen ja perheemme äiti) lisäksi amerikkalainen mieheni ja lapsiemme isä, joka ei puhu suomea, vain englantia, ja kolme lastamme: poika 4 v, tyttö 2 v, ja tyttö 5 kk.

Asumme Kaliforniassa Santa Rosa nimisessä kaupungissa, joka on noin tunti San Franciscosta pohjoiseen. Alue on erittäin kaunista viini aluetta. Olemme myös lyhyen ajomatkan päässä Tyynen valtameren rannoilta ja Sierra Nevadan vuorilta jonne talvisin pääsee lumeen. Asumme omakotitalossa jossa on suuri aidattu piha. Meillä on kanoja joilta saamme päivittäin munia. Pihassa on myös kesäisin iso puutarha jossa viljelemme vihanneksia ja hedelmäpuutarha jolla kasvaa usea hedelmäpuu. Ja näin suomalaisena tietenkin pitää olla myöskin sauna talossa!

Minä äitinä pidän viikolla huolta lapsista yksinäni kun mies on töissä. Meillä on oma yhtiö ja minäkin teen kotoa käsin töitä kun on mahdollisuus ja toivonkin sinun uusi AU pairimme avulla voivani tehdä töitä yhtiöllämme enemmän tulevaisuudessa, jopa meneväni välillä toimistolle asti. Kaksi vanhempaa lasta käyvät kaksi kertaa viikossa preschoolia noin neljän tunnin ajan. Muina päivinä Käymme paikallisissa puistoissa tai lasten tapahtumissa, tai saatamme kutsua lapsieni kavereita meille kotiin leikkimään tai olla ihan vaan kotona oman porukan kera. Joskus ilmoittaudumme musiikkikerhoon tai johonkin muuhun aktiviteettiin jossa käydään kerran viikossa. Viikonloppuisin saatamme kydä koko perheen voimin päivämatkoilla esimerkiksi San Franciscossa tai meren rannalla. Kun sinä tulet meidän perheeseen olet tietenkin tervetullut mukaan näille retkille.


Haluamme suomalaisen Au pairin perheeseemme siitä pää syystä koska haluan lapsieni omaksuvan suomen kielen. Vanhin lapseni puhuu erittäin sujuvaa suomen kieltä mutta keskimmäinen lapseni on huomattavasti englannin kieli painotteinen. Luulen sen auttavan todella paljon jos meillä kotona on toinen henkilö joka puhuu suomea. Lasten päivittäisen hoidon ja leikittämisen lisäksi tarvitsen apua huushollin pyörittämisessä eli pyykin pesussa ja viikkailussa, kodin siistinä pitämisessä (meillä käy siivooja joka parin viikon välein joten isommista siivouksista ei siis ole kyse vaan päivittäisistä pikku jutuista kuten lelujen paikalleen laittamisista ja lattian lakaisuista esimerkiksi), ruokakauppa reissuissa ja ruoan laitossa.

Englannin kieltä pääset harjoittamaan aivan varmasti meillä kotona koska mieheni on kova puhumaan. Meillä on myös mukavia naapureita, ystäviä ja muuta perhettä joita näemme usein, joten suomi ei ole se ainoa kieli jota tulet meidän seurassamme käyttämään.